WORKSHOP: PRVNÍ POMOC PRO MIMINKA

Máte doma miminko a děsíte se, co vše by se vašemu drobečkovi mohlo stát? Přijďte si vyzkoušet první pomoc nanečisto!

Během 60 minut se podíváme na nejvíce časté a  život ohrožující stavy:

 – co dělat, pokud se miminko začne dusit 

 – jak správně provádět resuscitaci, když jde miminku o život

Vše si budete mít možnost vyzkoušet prakticky na kvalitních resuscitačních figurínách. 

Své miminko si můžete vzít na akci s sebou a nácvik si rovnou zkusit i na něm.

Když se rozhodnete, že vám tohle nestačí a chcete být připraveni i na další situace, které mohou vaše miminko ohrozit na životě (například bezvědomí, SIDS, úrazy hlavy, pády z výšky či popáleniny), tak vám cenu tohoto kurzu odečteme z jakéhokoliv vámi vybraného kurzu první pomoci od ZDrSEMu, který tento kurz pořádá.

Kdo vás kurzem bude provázet:

Kurzem vás provede Barbora Petrová, která pracuje jako doktorka na ÁRU v Praze. Výuce první pomoci se věnuje již 11 rokem. A jelikož se první pomoc provádí především rukama, vidíme velký smysl právě v zážitkové výuce.

ZDrSEM je nezisková organizace učící první pomoc prakticky, pomocí zážitku a to již od roku 1996. Na kurzech pracuje s nácviky, simulacemi a kvalitními rozbory. Mají propracovanou metodiku, podklady k výuce čerpají hlavně z evropských resuscitačních doporučených postupů. Kurzy umí krátké, ale i dlouhé, zaměřené na první pomoc u miminek, ale i kurzy první pomoci pro vodáky či horaly, stačí si vybrat. 

🗓️ Datum: sobota 19:10 🕒 Čas: 10:00-11:00📍 Místo: FC 💸 Cena: 200,-

Registrace předem je nutná, místa jsou omezená. Lekci si rezervujte na naší recepci telefonicky na tel.:  +420 602 202 272 nebo e-mailem: recepce@fitnessclinic.cz

Těšíme se na vás.



Přejít nahoru